Belépés
Elfelejtettem a jelszavamat

18.03.22

2018-03-22

....
A barátom húgát kísértem el a kozmetikushoz. Büszke voltam magamra mert a 10000 lépés is meglet aznap. Idáig rendben is volt.Csak miután végeztünk elmentünk a boltba. Én akartam mert volt néhány dolog amit akartam venni pl zöld tea. Meg azt amit akkor nem jutott eszembe de ha meglátom ugyis tudom, hogy kell.
Mikor béléptünk enyhe sokkot kaptam ami az én esetemben nem meglepő ugyanis elég régen voltam boltba. Már csak a kísértés miatt is. De ha muszáj elmegyek de akkor is csak a kisboltba ahol csukott szemmel megtalálom ami kell így nincs kisértés.
Otthon is megszoktam, hogy mi hol van így nem kell kutakodnom hanem célirányosan nyulok be a hűtőbe. Ha mégis rátévedne a tekintetem egy olyan kajára amit nem szabad enni akkor csak felkapom és megnézem a hátoldalán lévő táblázat értékit, és azzal lendülettel emivel felvettem le is rakom. Inkább a hűtő "zöld" oldalát turtam.
Visszatérve a boltra (Spar) sokkénk ért a sok színes kajás zacsi. Nem igazán szerettem volna sokat időzni. A bejárattal szenben megpillantottam a bios cuccokat és egy kis remény csillant a sötétben. Mikor néztem a táblázatokat (sajna rögeszmévé vált nálam) kicsit csalódott voltam. Legfőképp hogy drága kevés van benne és és nem sokkal tér el a normált kajáktól. Meg hat inkább ilyen bio csokik voltak de erős akartam lenni inkább tovább mentem a gyümölcs- zöldség osztályra. Meglepetésemre lehettt kapni cserepes aloét. Meg örültem neki mert utána néztem hogy mennyi mimdenre jó. Régen ittan aloés italt amiben a növény darabkái is benne voltak. Akkor dontottem el hogy majd én is csinálok ilyet. Persze kcal szegény válozatban.
Áttmentem a teákhoz. Nem volt egyszerű mert a pék osztály mellett kellett elhaladnom. Régen a fél életemet odaadtam volna egy pizzás stangliért vagy a tejfölös hagymás párnáért.
Gyorsan lekaptam a zöld teát polcról és kerestem a barátom húgát. Nála volt a kosár.
Mikor megtaláltam láttam hogy a kosarat telerakta mindenféle édességgel. Gumicokor, csoki, süti amit csak eltudsz képzelni.

Odamentünk a kasszához.
Én fizettem először mert csak egy tea és az aloe volt nálam. Aztán jött a hug.
Mikor fizetett akkor tudatosult bennen hogy van előnye az evés zavarnak. Nem költöt sokat kajára.

Bementünk a dm be. Ott kapásból odamententem a bio részlegre. Majd kicsit odébb és tádá már ott is voltam a fogyókúrás polcnál. Megláttam a szűz tea kapszulát. Anyukám használt ilyet miután megszülte az őcsémet. És tényleg fogyott tőle.
Otthon elolvtam az adagolásra vonatkozó dolgokat.
1 reggel 1 este, vagy 2db este.
Én az utobbit csináltam este. Bevettem. Pár óra után baromi rosszul lettem már leragadtak a szemeim de nagyon rossz volt nem tudtam aludni. Majd hajnal 2fele elaludtam. Reggel hasmenés. Amikor azt irták hogy felgyorsítja az anyagcserét akkor nem vicceltek....
Rááltam a mérlegre és élőször azt hittem rosszul látok vagy elromlott a mérleg vagy a padló puha és amitt téved. Kivittem a márvány járókőre ott is ugyan azt mutatta 49.4 kg
Az elmult pár hétben sikerült megtartanom magam 50 és 49,8-49,7 között de mindig inkább az 50fele hajlott.
Jelenleg 164cm 49.4kg
Imádom.
A tabletta adagolást meg módosítottam napi 1re.

Hozzászólások (0)